Ghidul Serviciilor
Arhivare Iron Mountain
inapoi la firma 3835 vizite
Poza Protecţiei şi recuperarea datelor
Foto

PROTECŢIA ŞI RECUPERAREA DATELOR DE PE SERVER

 

Protecţia sporită a serverelor distribuite

Mari cantităţi de date sunt localizate, în prezent, în birouri sau filiale aflate la distanţă, făcând din duplicarea datelor distribuite (prin realizarea de copii de siguranţă) un imperativ strategic pentru grupurile IT.

Din păcate, metodele de duplicare pe benzi nu sunt întotdeauna ideale pentru a răspunde acestei provocări. Salvările de siguranţă zilnice, în cazul în care sunt unice, vă fac vulnerabili în faţa pierderilor de date. Lipsa personalului IT corespunzător poate duce la proceduri contradictorii şi la neefectuarea de copii de siguranţă. Administrarea suporturile cu înregistrări aflate la mai multe locaţii face efectuarea de copii de siguranţă să reprezinte o sarcină complexă şi consumatoare de timp.

Serviciul pentru protecţia şi recuperarea datelor de pe server oferit de compania Iron Mountain vă ajută să diminuaţi sau să eliminaţi aceste probleme prin soluţii convenabile pentru realizarea continuă, on-line, a copiilor de siguranţă ale datelor de pe serverele distribuite.

Beneficiile protecţiei şi recuperării datelor de pe server:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.