Ghidul Serviciilor
Construct Steel Development - Panouri Termoizolante Si Tabla Cutata Jilava, Ilfov
inapoi la firma 1825 vizite
Poza Luminatoare pentru acoperis tip tls
Foto

Panourile translucide pentru acoperişuri tip TLS sunt elemente structurale prefabricate uşoare care prezintă o gamă de avantaje tehnice în construirea de acoperişuri rezistente cu un grad ridicat de transmisie a luminii. Panourile tip luminator produse de ISOBAU constau din două folii translucide din poliester ,întărite pe suprafaţa externă şi pe cea internă cu fibre de sticlă, , intre care este  plasată şi lipită din loc si mai ales în dreptul reazemelor o izolatie din polyester (polyester pad), restul spaţiului dintre cele două folii de poliester fiind gol. Acesti “polyester pads” au o latime de 30 mm , lungimea de aprox. 1000 mm si o inaltime ce asigura totodata si grosimea luminatorului ( 30 mm – 100 mm).Folia exterioară a panoului translucid are cinci cute  trapezoidale cu o înălţime de 40mm, prevăzute cu o întărire discretă cu nervuri între ele, în timp ce pe suprafaţa foliei interioare există o întărire simetrică cu nervuri de 12 mm înălţime. Stratul de căptuşeală elastică folosită la unirea celor două foi de poliester are un profil special şi acţionează ca o barieră împotriva vaporilor în cadrul panoului, fiind plasat: a) în punctele de îmbinare între panourile translucide TLS şi panourile poliuretanice TRS pentru acoperişuri,   b) în dreptul grinzilor orizontale, de-a lungul şi de-a latul panoului. c) acolo unde se considera a fi necesar pentru a conferi o mai buna rezistenta luminatorului.

Se instalează uşor şi rezistă foarte bine la radiaţiile ultra-violete (UV). Marginile acestor panouri au un design inovator care să asigure deplina etanşeitate, îmbinându-se perfect cu panourile pentru acoperişuri tip TRS şi ISODECK.

Se folosesc în principal pentru iluminarea prin acoperiş permiţând obţinerea unui grad ridicat de transmisie a luminii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.