Ghidul Serviciilor
Construct Steel Development - Panouri Termoizolante Si Tabla Cutata Jilava, Ilfov
inapoi la firma 1825 vizite
Poza Panouri pentru pereti WCL
Foto

Panourile pentru pereti WCL reprezintă elemente structurale prefabricate uşoare care combină o serie de avantaje tehnice şi economice, destinate acoperirii laterale a cladirilor.

Datorita proprietatilor termo/fonoabsorbante deosebite precum si a metodei de imbinare cu ”PRINDERE ASCUNSA’’ panourile WCL pot fi folosite deasemenea pentru realizarea de pereti interiori pentru compartimentarea camerelor , precum si a plafoanelor false. Panourile laterale ISOBAU de tip WCL sunt confecţionate astfel încât şuruburile lor de fixare pe scheletul clădirii să nu fie vizibile (prindere ascunsă). Ele constau din două table de oţel galvanizat şi vopsit (cu vopsea poliester) învelesc un miez din spumă poliuretanică cu proprietăţi ecologice şi de autostingere. Atât folia exterioară cât şi cea interioară sunt cvasi plane cu uşoare nervuri intermediare de adâncime < 1mm. Muchiile de pe lungimea panoului sunt modelate astfel încât să formeze îmbinări de tip mascul-femel şi să camufleze capul şurubului de fixare şi sunt acoperite cu benzi din folie de aluminiu întărit care protejează spuma poliuretanică împotriva pătrunderii vaporilor. Panourile prezinta la imbinare o banda de etansare pentru o mai buna izolatie si etanseitate a imbinarii acestora.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.