Ghidul Serviciilor
Isocell - Izolatie Termica Si Fonica Cu Fibre De Celuloza, Sacele / Brasov
inapoi la firma 1211 vizite
Poza Ce este isocell?
Foto
Foto

Isocell este un material izolant din fibre de celuloza care este produs din hârtie de ziar printr-o procedura optima de reciclare. Deci, materialul de baza al lui ISOCELL este lemnul, ale carui caracteristici excelente sunt cunoscute de milenii.ISOCELL nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lânii. Nu irita pielea, nici nu este agresiva si din acest motiv este evaluata drept un termizolant simpatic.

PROTEJAREA MEDIULUI ÎNCONJURATOR

Este binecunoscut faptul ca printr-o buna izolatie se economiseste nu numai energia necesara încalzirii dar se protejeaza si mediul înconjurator. Si în cadrul productiei izolatia din celuloza ISOCELL este imbatabila din punct de vedere ecologic. Comparativ cu alte materiale de izolatie, cum ar fi polistirenul sau fibrele de sticla, se consuma mult mai putina energie primara în cadrul procesului de productie. Comparativ cu polistirenul, el consuma o sesime si comparativ cu fibrele de sticla o treime.

CELE MAI BUNE VALORI DE TERMOIZOLARE

ISOCELL nu se caracterizeaza numai printr-o conductibilitate de caldura scazuta. Este cunoscut faptul ca, daca izolatia este buna în punctul ei cel mai slab, atunci este vorba de o izolatie de calitate. Cu ajutorul izolatiei ISOCELL pot fi umplute cele mai înguste spatii si fisuri, astfel încât se obtine o saltea de izolatie fara rosturi, continua, fara piederi de caldura.

PROTECTIE FONICA RIDICATA

În cazul unor verificari comparative au fost masurate valori antifonice mai bune cu pâna la 7 DB la peretii intermediari fata de saltelele obisnuite din fibre.

PROTECTIE IGNIFUGA RIDICATA

Izolatia din celuloza ISOCELL se impune tot mai mult si în cazul protectiei ignifuge fata de materialele de izolatie obisnuite. Acest lucru îl dovedesc verificarile ignifuge efectuate cu succes la componentele de constructie de la F30 pâna la F90. Având o clasa EN de B-s2-d0, izolatia de celuloza ISOCELL a primit cele mai bune aprecieri pentru materiale de izolatie ignifuge. Izolatia din celuloza ISOCELL nu arde. Se carbonizeaza doar stratul exterior.

REGLAREA UMIDITATII

Izolatia din celuloza ISOCELL este capabila sa preia umiditatea prin fibrele sale fara pierderea valorii de izolare si sa o redea în mod uniform. Capacitatea deosebita de înmagazinare a umiditatii are efect de reglare climatica a spatiului. În cazul asanarii sau la sistemele acoperisurilor plane, fara aerisire posterioara, ISOCELL are efect de bariera contra umiditatii din punct de vedere fizic al constructiei. În plus, spre deosebire de saltelele din fibre obisnuite, densitatea aerului si a vântului, în special în constructia lemnului este considerabil mai buna. Luate în ansamblu, caracteristicile naturale ale fibrelor din celuloza în combinatie cu tehnologia de suflare a ISOCELL-ului îndeplinesc cele mai ridicate cerinte referitoare la climatul spatiului de locuit si la economisirea energiei.

PROTECTIE EXCELENTA ÎMPOTRIVA ARSITEI

ISOCELL nu se caracterizeaza numai printr-o conductivitate scazuta. Conductivitate termica λ 0,039 W/mk Este recomandata pentru izolarea termica si fonica a cladirilor cu structura din lemn (în special pentru constructiile cu consum redus de energie sau pasive), datorita propritatilor ignifuge si de protectie contra daunatorilor.Capacitatea mare de înmagazinare a izolatiei din celuloza ISOCELL permite o penetrare vizibil întârziata a caldurii solare. Chiar si spatiile din mansarda / podul casei ramân racoroase pâna noaptea târziu, puteti dormi linistiti. Asa cum se poate stabili valoarea U în cazul termoizolatiei, se poate calcula si protectia împotriva arsitei. În cazul din urma este vorba de o defazare. Defazarea PHI este durata în ore necesara unui val de temperatura, pentru a patrunde din exteriorul unei parti de constructie în interiorul încaperii. Cu cât defazarea este mai mare, cu atât încalzirea sau racirea interiorului cladirii este întârziata!

DOMENII DE APLICAREIZOLAREA SARPANTEI

Aceasta este metoda de prelucrare cea mai uzuala. Ea este utilizata la izolarea spatiilor dintre capriori în mansarda si în peretii cu montanti. Fibrele de celuloza se îmbina între ele formând o pâsla si se obtine un strat de termoizolatie exact, fara rosturi si care se taseaza perfect.

IZOLAREA PODULUI (MANSARDA NELOCUITA)

În cazul în care podul casei este nelocuit si nu se doreste încalzirea acelui spatiu, se recomanda izolarea tavanului dintre ultimul etaj si pod. de cele mai multe ori tavanele sunt alcatuite din grinzi între care exista spatii goale, care pot fi umplute cu materialul izolant. In cazul in care exzista o placa de beton se recomanda sistemul Woodyfix.

IZOLAREA PERETILOR

Injectarea celulozei cu presiune în interiorul structurilor de pereti se sufla cu ajutorul unui furtun, duze sau lanci. în aceasta tehnica, izolatia este suflata cu o presiune anume (reglabila în acord cu densitatea agreata de catre producator) în spatiile libere din interiorul elementelor de constructii, printr-un furtun flexibil si se autocompacteaza, rezultând o anvelopa exterioara etansa si omogena din punct de vedere termic si fonic.

SUFLARE UMEDA

Aceasta tehnica este utilizata în zona verticala la constructii deschise, cum ar fi de ex. peretii de rezistenta deschisi pe o parte (cosuri de instalatii, peretii intermediari). Procedura de suflare umeda este utilizata de asemenea la straturile de izolare fonica a planseelor si boltilor. Cladirile declarate monumente de arta, unde nu este permisa modificarea fatadei exterioare, pot fi izolate prin aceasta procedura.Izolatia din celuloza este foarte versatila – cu ea se pot izola acoperisuri, poduri, pereti, pardoseli si tavane, inclusiv forme deosebite ca domuri, arcade, bolte sau beciuri de cladiri vechi.

DESFASURAREA ACTIVITATII PE SANTIER

Specialistul soseste cu camionul pe santier. A adus deja totul cu el: materialul de termoizolatie cât si utilajul de suflare. Astfel, se economiseste transportul materialului si sunt evitate problemele de depozitare pe santier. Sacii cu celuloza sunt descarcati de catre un angajat direct din camion în utilajul de suflare. Utilajul transporta celuloza prin intermediul furtunului de transport in spatile dorite. Furtunul de suflare se introduce în spatiul care se doreste izolat. Specialistul deserveste prin telecomanda utilajul de suflare. Fiecare spatiu este termoizolat fara rosturi, cu tasare fara cusur si continuu în cel mai scurt timp. Fibrele de celuloza devin în constructia lor pâsloase, formând o saltea termoizolanta stabila, fara rosturi. Suflarea se efectueaza exclusiv de catre unitati specializate si licentiate ISOCELL. Acestea garanteaza o termoizolatie rapida, curata si corecta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.