Ghidul Serviciilor
It Genetics Bucuresti - Imprimante, Sisteme Pos, Cititoare Cod Bare
inapoi la firma 723 vizite
Poza Soluţii pentru tipuri de industrii
Foto

Distributie

In domeniul distributiei, doua puncte-cheie sunt rapiditatea si precizia. Stim ca distributia este industria care pune si tine in miscare intreaga economie si ca solutiile personalizate sunt esentiale pentru a mentine un mediu de lucru alert. Pentru ca de-a lungul timpului solicitarile acestui domeniu au avut nevoie de rezolvari traduse prin solutii implementate in timp record, am dezvoltat o gama larga de aplicatii dedicate.

Am livrat mai mult decat echipamente. Am furnizat solutii complexe, aplicatii personalizate, pachete software customizate pentru gestiune si printare carduri si etichete pentru eficientizarea activitatii.

Solutia noastra de trasabilitate este esentiala acestui domeniu, pentru cunoasterea exact, in orice moment, a rutei si locatiei vehiculelor din flota proprie. Alaturi de solutia de trasabilitate, pentru o imagine de ansamblu, am implementat solutii de planificare si optimizare a rutelor. Pentru urmarirea si identificarea coletelor oferim solutii de urmarire si scanare, gestiune depozit si solutii de check-in si check-out.

Zona depozitelor poate fi optimizata prin solutii de gestiune depozit, colectarea datelor cu ajutorul terminalelor mobile, urmariarea si gestionarea persoanelor si activitatilor, controlul accesului, identificarea persoanelor, emitere de legitimatii de acces, supraveghere video si conectivitate wireless; pentru optimizarea proceselor si reducerea timpului alocat diferitelor activitati am implementat solutii de picking.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.