Ghidul Serviciilor
Italia Star Com Due, Chiajna / Ilfov - Reparatii Platforme, Lifturi, Macarale
inapoi la firma 1372 vizite
Poza Inchiriere utilaje
Foto

Cu o flota pentru inchiriere, de peste 200 utilaje, ITALIA STAR Com Due Srl este leaderul din Romania pentru platformele autoridicatoare pe cremaliera si lifturi de santier. Pe langa acestea, in flota de utilaje se regasesc macarale turn si pliabile (automontante), nacele suspendate pe cablu, masini de tencuit, masini de pompat si aplicat diverse tipuri de materiale, utilaje de compactare, utilaje de mica mecanizare s.a.m.d.

Toate utilajele pentru inchiriere, sunt relativ noi si foarte bine intretinute. Compania ITALIA STAR Com Due Srl detine personal calificat si cu experienta pentru puneri in functiune, montare-demontare, intretinere, service in regim de urgenta si are in dotare mijloacele de transport necesare transportului la santier – oriunde in tara – a utilajelor pentru inchiriere sau comercializate. Dupa fiecare perioada de inchiriere, toate utilajele sunt atent verificate, curatate si pregatite pentru un nou beneficiar, aceasta procedura fiind un argument important, pentru mentinerea relatiilor apropiate cu partenerii nostrii, majoritatea revenind frecvent si cu placere la inchirierea de utilaje ITALIA STAR Com Due Srl.

Oferim clientilor posibilitatea de a cumpara utilajele inchiriate, recuperand astfel chiria achitata si beneficiind de garantie. In acest sens, in momentul in care clientul constata ca utilajul inchiriat face obiectul unei exploatari frecvente, poate opta pentru transformarea contractului de chirie in contract de cumparare, considerandu-se partial ratele achitate ca facand parte din plata utilajului.

Verificati lista cu produse pentru inchiriere si daca ceea ce cautati nu se regaseste in aceasta lista va rugam sa ne contactati.

ITALIA STAR Com Due Srl este membru al Asociatiei Romane de Inchirieri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.