Ghidul Serviciilor
Italia Star Com Due - Comercializare Si Service Utilaje Pentru Constructii, Chiajna / Ilfov
inapoi la firma 425 vizite
Poza Italia Star Com Due - detalii firma
Foto

 

ITALIA STAR Com Due Srl este o companie infiintata in anul 1996, cu capital italian si activeaza in domeniul utilajelor pentru constructii. Furnizam solutii complete clientilor: pe langa comercializare, asiguram inchiriere de utilaje, transport, montare, demontare, consultanta tehnica, punere in functiune, service in perioada de garantie si post-garantie, solutii financiare eficiente.

Suntem structurati in patru departamente ce interactioneaza:

Productie

Compania noastra a dezvoltat noi directii de activitate:

Vanzare

ITALIA STAR Com Due Srl este importator unic in Romania al unei variate game de utilaje de constructii, realizate de cunoscuti producatori in domeniu. Pentru a veni in intampinarea clientilor, activam prin doua canale de vanzari:

Inchiriere

Cu o flota pentru inchiriere, de peste 200 utilaje, ITALIA STAR Com Due Srl este leaderul din Romania pentru platformele autoridicatoare pe cremaliera si pentru lifturile de santier. Pe langa acestea, in flota de utilaje se regasesc macarale turn si automontante, nacele suspendate pe cablu, masini de tencuit etc.

Service

Compania detine personal calificat si cu experienta pentru puneri in functiune, montare-demontare, intretinere si service in regim de urgenta si are in dotare mijloacele de transport necesare transportului la santier – oriunde in tara – a utilajelor pentru inchiriere sau comercializate.

ITALIA STAR Com Due Srl tinteste astfel, sa devina unul din principalii furnizori de utilaje, cu o gama completa de produse, ce acopera necesarul utilizat de societatile de constructii, din toate domeniile. Detinem permanent in stoc utilaje si piese de schimb pentru a satisface cu promptitudine oricare dintre necesitatile clientilor nostri.

Utilajele noastre sunt prezente in principalele santiere de constructii din Bucuresti si din tara.Numele ITALIA STAR este recunoscut pentru:

eficienta, calitatea utilajelor si promptitudinea echipei tehnice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.