Ghidul Serviciilor
Italia Star Com Due - Comercializare, Inchiriere Si Service Utilaje De Constructii , Chiajna / Ilfov
inapoi la firma 879 vizite
Poza Schele
Foto

Sisteme sprijiniri maluri

Condor Group Italia, produce de peste 30 de ani schela profesionala in diverse tipodimensiuni, panouri de cofrare, popi reglabili metalici si panouri de sustinere.

Sistemul de sustinere a malurilor este realizat din panouri metalice ranforsate  ce pot fi conectate prin suprapozare pentru a obtine adancimea dorita. Modulul standard are 2.0m lungime si include spre capete, doua  ranforsari-fante pe toata inaltimea panoului, in care se monteaza traversele. Acestea pot fi reglate obtinandu-se astfel latimea necesara.

Montate in prealabil la inaltimea si la latimea dorita, panourile vor fi introduse in sapatura cu ajutorul unui utilaj de mecanizare (excavator, buldoexcavator, etc). Panourile comporta cleme de ancoraj carlig, astfel fiind usor deplasabile cu ajutorul cupei de excavator, pentru a fi introduse sau evacuate in/din santuri. Modelul System MA are o particularitate deosebit de atractiva: pentru anumite tipuri de soluri (slab coezive), modulul poate fi presat de cuva excavatorului, alternativ stanga-dreapta, fata-spate, introducand astfel treptat panoul in adancimi de 30-40 cm dupa care se excaveaza intre panouri si se repeta operatiunea pana la adancimea dorita.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE SISTEMELOR DE SUSTINERE A MALURILOR – CONDOR:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.