Ghidul Serviciilor
Itechsol
inapoi la firma 290 vizite
Poza Solutii de securitate
Foto
Foto

Ceea ce exista…

Soluţiile de securitate sunt o preocupare majoră şi un domeniu al activităţii desfăşurate de compania noastră. Una dintre soluţiile cele mai complexe oferite de ITECHSOL, securitatea cuprinde sisteme indispensabile oricărei companii. ITECHSOL pune accent pe fiabilitate şi flexibilitate, având mereu în vedere posibilitatea extinderii ulterioare a soluţiilor implementate, în funcţie de evoluţia spaţiului avut la dispoziţie şi de nevoile specifice fiecărui utilizator.

Ce urmeaza...

Odata cu cresterea utilizarii internetului si al comunicatiilor prin conexiune broadband, pe langa solutiile de control acces, CCTV, interfonie, confortul automatizarilor s-a dezvoltat o noua metoda de securizare-supraveghere, prin instalarea camerelor IP si monitorizarea de la distanta a activitatilor in spatiile din institutii publice, birouri, scoli, magazine, banci, case de schimb valutar, etc. Prin conectarea camerelor IP la o reţea LAN sau wireless, direct sau prin internet, poate fi efectuata monitorizarea de la distanţă de oriunde, oricând.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.