Ghidul Serviciilor
Izoplus Building - Lucrari De Hidroizolatii Si Termoizolatii, Sfantu Gheorghe / Covasna
inapoi la firma 2384 vizite
Poza Recomandari hidroizolatii terase
Foto

Recomandari pentru realizarea unei hidroizolati la o terasa necirculabila, trebuie sa începe?i prin a decoperta si repara stratul hidroizolator existent, care este compus din straturi succesive de membrane sau carton bitumat iar repara?iile auxiliare se vor efectua numai la ultimul strat de hidroizolaţie, apoi se va aplica încă un strat sau două de membrană bituminoasă protejata UV cu Ardezie si este bine să folosiţi aeratoarele pentru hidroizolaţie, acesta având rolul de a egaliza presiunea aerului şi a vaporilor de sub hidroizolaţie, prevenind posibilele umflături sau fisuri.

La fel de important este atunci când lucraţi la hidroizolatii terasa, este folosirea unui parafrunzar la fiecare gură de scurgere. Parafrunzarele universale sunt confecţionate dintr-un plastic perfect compatibile cu membranele bituminoase(Arco) şi se vor utiliza pentru a elimina obturarea scurgerilor pluviale cu corpuri solide.

Lucrările de hidroizolatii la terase au rolul de a proteja construcţia împotriva acţiunii apelor de orice fel şi a infiltrării acestora in Unitate, apa fiind un important agent agresiv, cu efecte majore asupra părţilor sau elementelor de construcţie care vin în contact cu ea. Pentru realizarea unei hidroizolatii durabile vă recomandăm să verificaţi funcţionalitatea betonului de pantă şi a existenţei înclinaţiei necesare evacuării apelor pluviale(1%-2,5%), amorsarea terasei cu Arcobituprimer, instalarea gurilor de scurgere şi aplicarea stratului de difuzie recomandat pentru hidroizolatii terase.

Urmează aplicarea primului strat de membrană şi termosudarea integrală peste stratul de difuzie, aplicarea unui strat de membrană bitumată armată şi realizarea unui covor asfaltic uniform si bine lipit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.