Ghidul Serviciilor
Linia Zetta - Mobila Si Izolatii Poliuretan - Mures
inapoi la firma 1161 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto

Situata în centrul României, în judetul Mures , Linia Zetta produce şi furnizeaza echipamente si materii prime pentru izolatiile poliuretanice, de înaltă calitate atit pentru Romania cat si pentru tarile limitrofe

 

Cu peste 18 ani in tehnologia prelucrarii poliuretanului, Linia Zetta a introdus in Romania inca din 1994 izolatiile poliuretanice, ca raspuns la cerintele actuale ale pietei. Desfasurata pe o suprafata de peste 8000 de metri patrati si dotata cu o tehnologie de utima ora, Linia Zetta da poliuretanului cele mai variate forme si intrebuintari. De la elemente de mobilier rigide si scaune ergonomice flexibile injectate, pina la termoizolatii, hidroizolatii si izolatii fonice, aceste din urma generind noul concept "izotehnica" menit sa ridice standarderele de viata si confort ale beneficiarului final.

 

Tehnologie , calitate, competenta, flexibilitate sunt punctele pe care a fost fondata Linia ZETTA cu multi ani in urma si pe care continua sa progreseze.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.