Ghidul Serviciilor
Linia Zetta - Mobila Si Izolatii Poliuretan - Mures
inapoi la firma 1161 vizite
Poza Studiu Comparativ
Foto
Foto

Compozitia poliuretanului permite utilizarea acestuia la densitati diferite, cu numeroase aplicabilitati.

Densitatea de 35 kg /mc este utilizata cel mai frecvent pentru interioare, in izolarea si impermeabilizarea acoperisurilor in 2 ape, direct sub tigla, pe tavan, pe peretii incaperilor sau sub podelele constructiilor civile si industriale.

Densitatile de 35 - 40 kg/ mc sunt utilizate si pentru izolatiile exterioare, in cazul constructiilor civile si industriale. Poliuretanul pulverizat se poate aplica pe orice suprafata plana, curbata sau iregulata fiind garantata penetrarea si aderenta materialului. Interventia se realizeaza direct pe latura exterioara a acoperisului fiind ulterior protejata de razele ultra violete prin aplicarea unui strat protector de vopsea.

 

IZOLATIE POLIURETANICA APLICATA LA MARE ALTITUDINE

Un canal lung de forma unui sarpe din poliuretan coboara de-a lungul unei piste de schi din munti. Prin aplicarea spumei poliuretanice de 80- 90 mm, a fost izolata tubulatura din PVC, cu diametrul de 200mm care se desfasoara pe un traseu cu o lungime de 15000m. Aplicarea izolatiei a fost posibila prin instalarea instrumentelor specifice pe un camion cu tractiune integrala adaptat pentru urcarea terenului accidentat. Stratul izolator a fost reacoperit succesiv cu o membrana impermeabila

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.