Ghidul Serviciilor
Linia Zetta - Mobila Si Izolatii Poliuretan - Mures
inapoi la firma 1161 vizite
Poza Tehnica Si Experienta
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Societatea noastra activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, in sectorul izolatiilor termo-acustice si impermeabile. Suntem specializati in producerea si furnizarea acestui sistem de lucru la standarde inalte, ajungand intr-o pozitie de lider pe piata pentru calitatea continua a know-how-ului oferit.

Suntem implicati intr-o strategie de informare si promovare a tehnologiei folosite, si anume aceea a poliuretanului pulverizat, care concretizeaza ani de cautari constante si intense asupra materiilor prime folosite. Mesajul pe care il promovam este acela de a depasi problemele ridicate de catre sistemele de izolare termica si impermeabila traditionala.

Aceasta tehnologie alternativa, indelung experimentata in lume, care permite cu ajutorul unui singur produs, efectuarea unei izolari prin intermediul unei tehnici de ultima generatie, se adreseaza atat sferei civile cat si sferei industriale. Progresul tehnicii in constructii, prin evolutia sa rapida, a revolutionat sistemele traditionale de impermeabilizare, printr-un sistem in care este mereu prezent termenul termoizolant. Pe cand in trecut stratul impermeabil era supus unor solicitari mecanice si termice reduse, astazi trebuie sa reziste timp indelungat unor conditii atmosferice nefavorabile.

Solicitarile la care trebuie sa reziste se pot sintetiza in: mecanice (actiunea vantului, a ploii, etc), fizice (presiunea si condensarea vaporilor, socuri termice, etc), chimice (agenti acizi, solventi, hidrocarburi), biologice (actiunile microorganismelor). In plus, alta componenta determinanta este faptul ca de multe ori, lucrarile vin incredintate micilor intreprinzatori.

Actiunea combinata a acestor factori accelereaza procesul de imbatranire al stratului impermeabil si al izolatiei termice conexe, provocandu-i degradarea prematura. Pentru a rezista actiunii acestor factori negativi, a devenit indispensabila utilizarea izolatiei termice si a impermeabilizarii.

Aceasta tehnologie se impune de cativa ani pe piata, ca fiind o alternativa la izolatia clasica. Un material de inalta tehnologie, produs si aplicat de firme specializate recunoscute in domeniu, poliuretanul pulverizat este capabil sa raspunda la cele mai extreme conditii de mediu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.