Ghidul Serviciilor
Izzy Vet-Cabinet Veterinar- Bucuresti
inapoi la firma 491 vizite
Poza Deparazitari interne si externe
Foto

Interne:  Endoparaziții (parazitismul intern) la animalele de companie poate constitui o problemă foarte gravă dacă este netratată şi neglijată.  Ca urmare este bine de cunoscut faptul că parazitismul intern este legat atât de parazitismul extern neprevenit/netratat cât şi de transmiterea transplacentară a paraziţilor interni de la mamă la făt. Ca urmare,  o sănătate durabilă puteți asigura animăluţului dumneavoastră prin prevenție si tratament la timp cu diferitele produse destinate acestui scop.

Externe: se pot face atât cu pipetele spot-on, spray, cât şi cu zgărzile antiparazitare existente în comerţ. Înainte de utilizarea lor este bine să consultați medicul veterinar pentru mai multe amânunte. Nu este de neglijat nici mediul înconjurător în care se află companionul dumneavoastră pentru  o completă profilaxie a acestor paraziţi externi, vectori în transmiterea multor boli mortale sau afecţiuni pe termen lung

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.