Ghidul Serviciilor
J'adore Grand Ballroom Locatie De Evenimente Bucuresti
inapoi la firma 497 vizite
Poza Despre J'adore Grand Ballroom
Foto
Foto
Foto

Locatia ideala pentru organizarea petrecerilor private (nunta, botez, cununie, aniversare) si a evenimentelor corporate.

Pentru ca orice eveniment important din viata noastra merita sarbatorit, J’adore Grand Ballroom este solutia ideala.

Situat in zona de sud a capitalei, J’adore Grand Ballroom, va pune la dispozitie 4 saloane spatioase, echipate cu sisteme de climatizare moderne, o parcare de 600 metri patrati, o gama variata de meniuri, pretabile oricaror gusturi si bugete si o echipa de profesionisti, toate pentru a ne asigurura ca evenimentul dumneavoastra va fi unul memorabil.

Materialele folosite pentru crearea saloanelor noastre sunt conform standardelor ISU in viguare.

Organizarea unui eveniment ( nunta, botez, cununie) de la A la Z, va va consuma foarte mult timp si bani, de aceea J’adore Grand Ballroom, vine in sprijinul dumneavoastra cu pachete optionale de servicii: sonorizare eveniment, servicii foto video, aranjamente si decoratiuni sala, aranjamente florale, buchete si lumanari cununie/botez, candy bar si ursitoare botez.

Suntem siguri ca ne putem ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.