Ghidul Serviciilor
Jeni Chiriac, Cabinet Individual De Psihologie Bucuresti
inapoi la firma 516 vizite
Poza Evaluarea psihologica
Foto

Evaluare psihologica complexa, aviz psihologic nivel de integritate – inspector antifrauda

Cabinetul Individual de Psihologie este autorizat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru efectuarea de testari psihologice, respectiv eliberarea de avize psihologice de evaluare complexa si integritate pentru inspectorii antifrauda, psihologul titular fiind ateastat in psihologia muncii si organizationala.

Potrivit reglementarilor in vigoare privind desfasurarea concursului pentru inspector antifrauda, documentele c are atesta indeplinirea conditiilor prevazute la art.4 alin (7) lit.b) si c) din OUG nr.74/2013, respectiv avizul psihologic care priveste evaluarea psihologica complexa a candidatului si avizul psihologic de integritate trebuie sa fie eliberate cu cel mult 3 luni anterior desfasurarii concursului. Cele doua certificate psihologice trebuie  emise in urma unei sesiuni unitare de examinare, realizate de catre acelasi psiholog.

Formularea concluziilor din avizele psihologice se realizeaza in mod sintetic, fara neclaritati sau pasaje obscure. Evaluarea psihologica se finalizeaza prin eliberarea a doua avize psihologice distincte (aviz psihologic evaluare psihologica complexa si aviz psihologic evaluare psihologica de integritate).

In situatia in care se constata riscul de adictie la beneficiarul serviciilor psihologice, psihologul care efectueaza reexaminarea sau psihologul caruia i s-a solicitat cea de a doua evaluare psihologica, solicita persoanei in cauza sa prezinte dovada realizarii unui consult de specialitate, iar in cazul in care apare confirmarea contraindicatiei, acesta trebuie sa prezinte dovada ca se afla sub monitorizare si ingrijire  specifica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.