Ghidul Serviciilor
Jmg Instal Gaz Confort, Curtea De Arges - Instalatii Sanitare, Gaze Naturale
inapoi la firma 1070 vizite
Poza Proiectare instalatii gaze naturale
Foto

Firma autorizata de instalatii gaze naturale, termice si sanitare ANRE – ISCIR – RSL proiectare si executie

Instalatiile de utilizare pentru gaze fac legatura intre bransamentul furnizorului dumneavoastra local de gaze si locuinta dumneavoastra, in care montati aparate consumatoare de gaze naturale. Montarea unei noi instalatii de gaze naturale este necesara asadar pentru a va alimenta cu gaze naturale de la un bransament din apropierea locuintei sau pentru a va separa consumul de gaze naturale de cel al colocatarilor blocului.Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor firma noastra S.C. JMG S.R.L. va ofera servicii complete dupa cum urmeaza:

Reprezentantii societatii S.C. JMG S.R.L. au obligatia de a preda beneficiarului proiectul instalatiei de utilizare a gazelor naturale in doua exemplare, dupa ce proiectul este declarat conform de un verificator de proiecte atestat de catre M.D.R.T. si este insotit de referatul de verificare asumat de catre verificator.

Dimensionarea partilor de instalatie de utilizare comune care deservesc mai multe apartamente dintr-un corp de cladire si/sau mai multe scari din cadrul cladirii de locuit multietajate se efectueaza luand in consideratie debitul nominal si debitul ce poate fi utilizat in perspectiva.

Pasii necesari pentru a realiza o astfel de instalatie in general sunt urmatorii:

Alegerea traseelor, conditii pentru amplasarea conductelor: 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.