Ghidul Serviciilor
Jpa Romania, Servicii Contabile Bucuresti
inapoi la firma 2060 vizite
Poza Taxe
Foto

Declaratii fiscale conforme cu reglementarile fiscale romanesti

Expertiza noastra se intinde de la calculul impozitelor si taxelor si intocmirea declaratiilor fiscale si sociale in conformitate cu reglementarile fiscale romanesti, pana la optimizarea fiscala, evaluarea riscurilor fiscale, reprezentare fiscala si audit fiscal.

De asemenea, orice persoana care are obligatia de stabilire, retinere si plata a impozitelor, taxelor, contributiilor si a oricaror alte sume datorate bugetului general consolidat poate face subiectul unei inspectii fiscale.

Anterior desfasurarii inspectiei fiscale, autoritatile fiscale sunt obligate sa notifice in scris contribuabilul cu privire la inspectia fiscala, cu exceptia cazurilor prevazute expres in Codul de procedura fiscala.

Inspectiile fiscale se desfasoara, de regula, la sediul social al contribuabilului si nu se pot intinde pe o perioada mai mare de trei luni. In cazul marilor contribuabili care detin sedii secundare, inspectiile fiscale nu pot depasi sase luni. Autoritatile fiscale pot proceda la suspendarea inspectiei fiscale in situatia in care apreciaza ca sunt necesare anumite clarificari cu privire la statutul contribuabilului.

Cum va putem asista?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.