Ghidul Serviciilor
J&s Electronics Company - Reparatii Televizoare, Audio- Video, Laptop-Uri Bucuresti
inapoi la firma 1244 vizite
Poza Reparatii Sisteme Audio 5.1 / 7.1
Foto

Reparatii Sisteme Audio  ( Genius , Logitech )

Reparam sisteme audio 5.1, Dvd playere (divx-uri) dar si Reparatii / Decodari dvd-playere auto, gps-uri, radio-casetofoane, cd playere, mp3 playere, sisteme home-cinema, combine audio si asa mai departe. Efectuam reparatii la orice Sistem Audio Genius de pe piata. Se acorda garantie la orice reparatie efectuata la firma noastra!

  Procedura reparatie

Veti veni cu Sistemul Audio 5.1, il lasati in service, iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatie. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si durata reparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica Sistemul Audio 5.1 reparat.

! Atentie: aparatele care nu sint ridicate in termen de 3 luni acestea vor fi casate pentru a fi recuperata valoarea investita in repararea acestora.

Pentru a se asigura o reparatie de durata si rapida , acestea se efectuaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service.

Tag-uri : Sistemul Audio 5.1, Reparatii Sisteme Audio 5.1 / 7.1, Service Sisteme Audio, Reparatii Sisteme Audio, Sisteme Audio, Sistem Logitech, Sistem Genius, Reparatii Sistem Genius, Service Sistem Logitech, Reparatii Sisteme Audio Bucuresti, Service Audio Bucuresti

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.