Ghidul Serviciilor
K-Distri Serv, Bucuresti - Jaluzele, Rolete, Paneluri, Perdele
inapoi la firma 1197 vizite
Poza Plase contra insectelor
Foto

„Pentru plasele simple , fara caseta, se masoara inaltimea si latimea dintre marginile interioare ale ramei fixe . La plasele contra insectelor tip rulou trebuie sa avem deasupra ferestrei,pe exterior, cel putin 4-5 cm pentru caseta ruloului.La plasele de insecte cu balamale trebuie sa stim in care parte trebuiesc montate balamalele, in stanga sau dreapta ,cum privim catre fereastra, din interior catre afara.”

 

Important! Preturile de pe acest site nu includ masuratori, transport, montaj si TVA, daca nu se specifica altfel.

EXEMPLU CALCULATIE„Exemplu calculatie pret : sa luam ca exemplu o fereastra uzuala de dimensiune 900/1400 mmPretul pentru plasa contra insectelor clasica, cu cadru de aluminiu si balamale este de 89 leiPretul pentru plasa contra insectelor tip rulou aluminiu este 259 lei „

Plase insecte , plase contra tantarilor, fixe sau tip rulou  – confortabile si eficiente . Usor de montat si foarte fiabile, functie de model pot ramane in pozitie inchisa sau deschisa sau se pot scoate pe timpul anotimpului rece.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.