Ghidul Serviciilor
Ka International
inapoi la firma 149 vizite
Poza Franciza
Foto

KA IN-STORE CORNER nu reprezintă un concept de magazin independent ci mai degrabă este un concept de “raion într-un magazin”, gândit pentru a combina un spaţiu de vânzare de mobilier şi ţesături cu alte produse complementare, produse şi accesorii; în scopul eficientizării unei suprafeţe mari a unui magazin, cu o investiţie redusa în amenajare şi stocuri. Acest concept garantează utilizarea eficientă a spaţiului într-un format organizat şi coerent, ocupând o zonă relativ mică de vânzări.KA IN-STORE CORNER presupune investiţii în:

♦ Achiziţia mobilierului şi a celorlalte elemente decorative de marcă din magazin.♦ Achiziţia display-ului de ţesături şi a cataloagelor de produse (ţesături, covoare, etc).♦ Adaptarea locaţiei şi a desenului spaţiului la cerinţele corporative ale mărcii KA International. ♦ Investiţie în marketing şi comunicare echivalentă a 5% din volumul achiziţiilor anuale. Această investiţie are ca scop construcţia de notorietate pentru marca KA şi de promovare a noii locaţii IN-STORE CORNER.♦ Garanţie bancară (aprox. 25% din volumul anual de achiziţii), în favoarea Francizei Master, dar care va fi revizuită periodic.  

 

Termenii şi condiţiile KA IN-STORE CORNER:

♦ Suprafaţa minimă a magazinului: 30 mp (spaţiul recomadabil este între 30 şi 60 mp).♦ Locaţie: în interiorul unui shopping center, mall sau supermarket mare.♦ Prima comandă (poate varia funcţie de gama de ţesături): 15.000 Euro.♦ Entry-Fee Franciză: 10.000 Euro. Costuri anuale – Royalty fee – NU există.♦ Valabilitatea contractului: 3 ani. Termen de plată standard: 30 de zile, de la recepţia mărfii.  

 

Faţă de termenii şi condiţiile enumerate mai sus, KA STORE va mai beneficia de:

♦ Consultanţă gratuită şi asistenţă în designul spaţiului de vânzare IN-STORE CORNER (incluzând comanda mobilierului şi selecţia exponatelor de mobilă şi a ţesăturilor din display).

♦ Discount de Franciză IN-STORE CORNER - definit în funcţie de locaţie şi planul de vânzări anual.

♦ Bonusuri de Franciză IN-STORE CORNER - variabile, funcţie de atingerea plafoanelor de vânzări anuale.

♦ Participarea la promoţii regulate şi accesul la preţuri preferenţiale pentru construcţia display-ului şi a vitrinelor.

♦ Acces la materialele corporate, acces la sistemul intern de comandă, urmărire a comenzilor şi a livrărilor.♦ Suport şi consultanţă gratuită în marketing şi comunicare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.