Ghidul Serviciilor
Kadna Bio Natura
inapoi la firma 758 vizite
Poza Retete culinare ciuperci
Foto

INGREDIENTE

 1 kg ciuperci, 2 cepe, 1 ceașcă orez, 1 varză, 4 linguri ulei, 1 lingură bulion sau 2-3 roșii, verdeață, sare, piper.

 

MOD DE PREPARARE

Se poate folosi varză acră sau varză dulce. Varza dulce se opărește cu borș înainte de folosire.

Ciupercile sănătoase, cărnoase, proaspete ( uscate sau în sare ) se toacă mărunt și se înăbușă în ulei împreună cu ceapa tăiată mărunt.

Se adaugă orezul ales și spălat, se stinge cu o ceașcă de apă, se pune sare și  piper după gust, verdeață și se amestecă bine.

Cu acest amestec se fac sarmale, se pun într-o cratiță, se umple cu borș ( la  varza dulce ) sau cu apă ( la varza acră ), se adaugă bulionul, puțin ulei și se dau la cuptor să fiarbă înăbușit timp de o ora.

Se pot servi reci sau calde cu sau fără smântână.

 

Poftă bună!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.