Ghidul Serviciilor
Karina Sea '98 - Expeditie Marfuri Si Transport Multimodal, Constanta
inapoi la firma 1069 vizite
Poza Aprovizionare nave
Foto

SC Karina Sea 98 SRL ofera o gama variata de servicii legate de aprovizionarea navelor maritime si fluviale cu produse alimentare si materiale tehnice.

Experienta firmei SC Karina Sea 98 SRL acumulata in toti acesti ani permite departamentului de aprovizionare sa rezolve eficient orice problema legata de aprovizionare nave.

SC Karina Sea 98 SRL ofera servicii de aprovizionare nave calitative, la orice ora si in orice zi (24h din 24h) si la preturi competitive, pentru a satisface cerintele clientulul la cel mai inalt nivel. Aprovizionarile cu alimente si produse tehnice sunt efectuate in timp util conform cerintelor primite de nava atat in dana cat si la rada. Toate produsele livrate corespund standardelor in vigoare.

SC Karina Sea 98 SRL asigura livrarea produselor si prestarea serviciilor cu transportul firmei in poturile Constanta, Midia si Mangalia cu toate formalitatile necesare.

Societatea poate livra piese de schimb si poate organiza diverse reparatii la nave (suduri, instalatii electrice, sanitare, instalatii de incendiu, depanare motoare principale si auxiliare, motoare electrice). Societatea detine spatiu de depozitare oferind o gama variata de produse.

Datorita specialistilor nostri calificati suntem oricand pregatiti pentru a indeplini orice solicitare de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil.

In toti acesti ani noi am reusit sa creem un parteneriat de incredere si de durata cu mari companii de navigatie si sa ne situam pe un loc de frunte printre firmele din domeniul aprovizionarii navelor.

Datorita reputatiei bune noi colaboram foarte bine cu majoritatea producatorilor din Romania si Europa, iar preturile competitive, discounturile si forma de plata relaxata sunt alti factori care au atras clientii nostrii.

Mai multe detalii sau oferte de preturi puteti obtine contactandu-ne in orice zi si la orice ora la numerele de telefon sau pe mail.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.