Ghidul Serviciilor
Kenobi
inapoi la firma 4938 vizite
Poza Aburitoare cherestea
Foto
Foto
Foto
Foto

Aburitor autonom cu arzător automat pentru deşeuri umede

Aburirea indirectă autonomă este realizată prin producerea aburului în interiorul camerei de aburire cu ajutorul unui schimbător de căldură, care foloseşte ca agent termic gazele de ardere provenite de la un arzător de deşeuri de lemn. Schimbătorul de căldură gaze ardere-apă este amplasat într-un bazin din oţel inoxidabil situat deasupra fundaţiei sau într-o groapă de beton în partea posterioară a camerei de aburire, şi este construit din ţevi şi tablă din oţel special pentru cazane.

Arzătorul automat este proiectat special pentru arderea rumeguşului şi a tocăturii cu umiditate ridicată. Camera de combustie este cu depresiune şi este compusă din două celule (combustie şi post combustie) şi este dotată cu grătar mobil acţionat hidraulic. Combustibilul poate fi rumeguş, talaş sau tocătură cu umiditatea maxima 100% (relativ la masa absolut uscată) sau 50% umiditate absolută.Arzătorul este alimentat cu combustibil dintr-un minibuncăr, cu ajutorul unui dozator melcat. Arzătorul se poate livra şi în variantă cu alimentare automată pentru rumeguş uscat sau cu alimentare manuală pentru lemne bucăţi.Controlul procesului de aburire este asigurat printr-un sistem de reglare având ca şi componenta principală controlerul LG20-VAP, care permite controlul temporizarii si reglarea temperaturii in camera de aburire pentru gestionarea automata a procesului de aburire.În memoria internă a controlerului sunt disponbile 20 programe reconfigurabile, ele putând fi reactivate printr-o combinatie simpla de taste. Programele acoperă toată gama de nuanţe, ele fiind configurate în funcţie de timp şi temperatură.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.