Ghidul Serviciilor
Kenobi
inapoi la firma 4938 vizite
Poza Echipamente tratare termica
Foto
Foto

Uscare cherestea si tratare paleti

Pentru că piaţa solicită în mod accentuat paleţi uscați si tratați fitosanitar majoritatea camerelor de uscare cherestea sunt construite pentru a îndeplini şi misiunea de tratare termică ISPM15. Acest lucru se poate realiza ușor prin utilizarea controlerului de proces dTOUCH compeltat cu modulul opțional ISPM15. Faza de certificare pentru ISPM15 se poate efectua înainte sau după executarea uscării sau chiar fără executarea uscării, în funcție de necesitățile utilizatorului. 

Sisteme de control pentru certificare ISPM15 Sistemul de control dTOUCH echipat cu extensia modulului de certificare ISPM15

Controlerul dotat cu modulul de certificare ISPM15:- conduce in mod automat procesul de certificare- genereaza raportul ISPM15- oferă toate avantajele unui sistem de control performant, de ultima generație. Tratarea termică se poate controla de la distanță folosind softul dVIEW. Deoarece dTOUCH este un controler modular și extensibil, modului ISPM15 se poate adăuga oricând  la cerere. 

SMART HT soluția economică pentru certificarea tratamentului ISPM15

Dacă camerele de uscare se folosesc exclusiv tratării paleților controlerul procesului poate fi mai simplu, dedicat special pentru această sarcină. Cu ajutorul softului SmartHT computerul dvs. va fi capabil:- să monitorizeze valorile redate de sondele așezate în interiorul camerei de tratare, - să conducă în mod automat procesul de certificare, fără supravegherea unui operator- să generează raportul procesului de certificare. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.