Ghidul Serviciilor
Kenobi
inapoi la firma 4938 vizite
Poza Umidometre lemn
Foto
Foto

Umidometrele cu ultrasunete, fără penetrare măsoară umiditatea lemnului sau a produselor din lemn în adâncime, rapid, cu mare precizie, fără deteriorarea materialului. Măsurarea se bazează pe caracteristicile dielectrice constante a materialului.Tipul umidometrului potrivit se selectează în funcţie de adâncimea scanării instrumentului şi grosimea lemnului.Măsurarea optimă se efectuează când ultrasunetele umidometrului pătrund până la jumătatea adâncimii lemnului. În situaţia când grosimea lemnului e mai subţire decât adâncimea de scanare a umidometrului măsurarea trebuie efectuată cu ajutorul unei plăci de polistiren cu o grosime minimă de 10cm pusă sub material.

 

LG6NG 

 

Acest umidometru are 7 grupe de măsurare în funcţie de densitatea lemnului, şi permite măsurarea umidităţii lemnului ud sau uscat în adâncime fără deteriorarea materialului. Înaintea efectuării măsurării trebuie selectată grupa de lemn potrivită speciei. Ultimele setări vor fi salvate şi după oprirea instrumentului

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.