Ghidul Serviciilor
Kids Chef Academy - Cursuri De Bucatar, Cofetar, Patiser
inapoi la firma 97 vizite
Poza Cursuri HORECA
Foto
Foto

Inveti alaturi de cei mai buni pastry chefi /instructor din acest domeniu:

NICOLETA CRISTINA LABUNET – pastry Chef Ambasador ANBCT in Spania

CRISTINA MEHEDINTEANU – pastry chef cu o experienta in cele mai cunoscute locatii din Londra

VLAD NICULESCU – chocolatier/pastry chef proprietar Boem Atelier specializat in Belgia in chocolaterie alaturi de Dominique Persoone, un chocolatier emblematic pentru acest domeniu din Belgia

ADINA SIMA – cofetar si proprietar DULCE BUN

GABRIELA PASCARU – tehnolog si formator cu multa experienta

RODICA BUNEA – cofetar/ decorator/specializata in Sugar Craft

Horeca Culinary School este singura scoala culinara din Romania,  recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFS – WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES, capabila sa va ofere un program complex de formare profesionala COFETAR-PATISER.

Cursul  dureaza 18 saptamani program doua zile /saptamana curs practic in laboratorul utilat la standarde europene al Scolii Horeca Culinary School si in functie de programul si motivatia cursantilor un internship de practica in locatii partenere.

Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 16.00 – 19.30

CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU

Detalii:

https://horecaschool.ro/curs-acreditat-bucatar-patiser-horeca/curs-acreditat-cofetar-patiser-c-62-cu-program-dupa-amiaza/

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.