Ghidul Serviciilor
Kids Club Aqua - Piscina Si Cursuri Inot Pentru Copii Si Bebelusi
inapoi la firma 171 vizite
Poza Hidrokinetoterapie
Foto
Foto

Orice dezechilibru cat de mic la nivelul corpului poate deveni cu timpul o sursa de disconfort. Kinetoterapeutii nostri sunt specializati in depistarea si tratarea deviatiilor de coloana, afectiunilor ortopedice si afectiunilor post-traumatice ale aparatului locomotor.

Hidrokinetoterapia sau terapia prin miscare este o gimnastica medicala facuta în scop terapeutic in apa. Principalul obiectiv consta în asigurarea conditiilor pentru cresterea normala si armonioasa a organismului si, implicit, prevenirea aparitiei deficientelor fizice si a contactarii unor boli care le-ar putea afecta dezvoltarea normala. Acest tip de terapie este utila atat in recuperarea afectiunilor locomotorii, cat si în tratarea unor afectiuni ale organelor interne, boli cardiovasculare, respiratorii, metabolice si chiar digestive.

HIDROKINETOTERAPIA

Hidrokinetoterapia sau gimnastica acvatica este practicata din cele mai vechi timpuri. Indicatiile hidrokinetoterapiei sunt diverse:

 

REZULTATE

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.