Ghidul Serviciilor
Killer
inapoi la firma 1280 vizite
Poza Despre noi
Foto

Mai mult: de la o capacitate de productie de cca 500 kg/zi acoperita prin cateva sortimente , am ajuns la o productie de cca 5 to/zi , diversificand si acoperind intreaga gama de produse preparate din carne.

Mai bine: au fost extinse si modernizate spatiile de productie, au fost achizitionate utilaje si echipamente noi. Suntem in curs de implementare a sistemului de management al calitatii ISO 9001 si al standardului HACCP.

Mai sus: In aultimii trei ani am ocupat locul I in topul IMM al jud. Suceava la categoria industrie alimentara.

 

 

DESPRE ABATOR

Firma ASAB este o investiţie nouă realizată cu fonduri Sapard, al carei obiect de activitate este Prelucrarea şi conservarea carnii.

Situat la intarea in comuna Horodnic, la 4 km de oraşul Rădăuti, abatorul ASAB este construit conform ultimelor cerinţe europene, fiind autorizat pentru schimburi intracomunitare, cu numărul de autorizaţie 195.

Personalul calificat asigură realizarea unor produse de inalt nivel calitativ, capabile de a satisface cele mai exigente cerinte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.