Ghidul Serviciilor
Kinesis Clinic - Recuperare Medicala Bucuresti
inapoi la firma 115 vizite
Poza Fizioterapie
Foto

Fizioterapia este o practica ce are la baza diverse procedee ale medicinei traditionale combinate cu cele ale medicinei moderne, utilizate în scopul recuperarii dupa suferirea unui traumatism, dar si pentru a îmbunatati circulatia sângelui si a ameliora durerea.

Optiunile de tratament ?n fizioterapie includ o gama larga de terapii: de la programe de exercitii fizice, la electroterapie si p?n? la tehnici de eliberare a c?ilor respiratorii.

Cum functioneaza ?

Dupa ce specialistul va examina pacientul pentru a identifica problemele cu care se lupta acesta, va putea sa structureze un plan de tratament care sa le rezolve. Conform cercetarilor facute de mai multi specialisti, fizioterapia da rezultate bune, dar are si un rol foarte important, pentru ca stopeaza agravarea bolii.

Ce include fizioterapia ?

Tratamentele utilizate în cadrul fizioterapiei sunt diverse:

Masajul – este utilizat pentru a creste mobilitate si flexibilitatea.
Hidroterapia – pentru a stimula activitatea nervoasa si a putea dezvolta mobilitatea articulara.  
Electroterapia – are ca scop regenerarea tesutului muscular acolo unde este cazul si diminuarea durerilor.
Terapia fizica – îmbunatateste flexibilitatea si reduce rigiditatea musculara, prin proceduri de stretching si exercitii fizice.
Ce afectiuni trateaza ?

Poate trata aproape orice boala care afecteaza musculatura, nervii si articulatiile, dar si leziuni capatate în urma unor activitati sportive.

 

Durerile musculare: se reduce prin fizioterapie rigiditatea si durerea, iar sângele va circula mai usor catre muschi;
Leziunile sportive: diminueaza durerea;
 

Artrita: trateaza mobilitatea articulatiilor ;
Probleme respiratorii: usureaza si îmbunatateste postura pacientului.
Recuperarea medicala prin fizioterapie este importanta si recomandata persoanelor care au nevoie de tratament de specialitate în urma unor traumatisme sa a unor boli. În aceste cazuri fizioterapia reduce durerile si grabeste procesul de vindecare.

În concluzie, fizioterapia, are beneficii numeroase pentru organismul uman, pentru ca foloseste agenti fizici naturali dar si artificiali, în scopul de a revolutiona medicina si a reduce anumite durereri, în felul acesta dispare nevoia de analgezice, iar sanatatea va fi mentinuta natural.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.