Ghidul Serviciilor
Kinesis Clinic - Recuperare Medicala Bucuresti
inapoi la firma 115 vizite
Poza Terapie alternativa
Foto

Terapia alternativa, numita de altfel si complementara, are ca scop diagnosticarea pacientului si tratarea cu alte reguli decât cele ale medicinii clasice. Hipocrate spunea:  “Ceea ce provoaca o boala o poate si vindeca”. De multe ori, medicina alopata ramane fara solutii, iar în acest fel a aparut medicina neconventionala, care urmareste tratarea cauzei ce determina boala/afectiunea.

Organismul omului are capacitatea de a se autovindeca si ulterior de a ramâne sanatos. Nu este o simpla masina ci un complex integrat, care, în functie de conditiile de mediu si cele psihologice are capacitatea de a lupta cu anumite boli pe parcursul vietii.

Ideea sustinuta de medicina alternativa este ca poti avea o viata fara probleme de sanatate atât timp cât îti poti stabili un echilibru perfect între corp si minte.

Tipurile de medicina alternativa sunt numeroase, fiecare având beneficiile sale.

 

Terapia Yumeiho

Acest tip de terapie consta într-o metoda ce se bazeaza pe actiuni manuale efectuate asupra fiecarei parti a corpului uman pentru a ameliora starea de sanatate.

Sedinta de terapie îsi doreste sa restabileasca echilibrul functional al organismului uman, eliminând o gama de tulburari care pot produce îmbolnaviri acute ale pacientului.

Prin întinderi, elongatii ale articulatiilor, puncto-terapie, cel care se ocupa de sedinta va sti sa atraga energiile pozitive pentru o mai buna stare a celui ce doreste sa practice yumeiho.

 

Osteopatia

Prin osteopatie se trateaza si se utilizeaza tulburarile patologice ale biomecanicii corpului, organelor si tesuturilor cu tehnici manuale blânde si de mare rafinament.

Medicul care se ocupa de asta va lucra cu întregul corp al pacientului si va restabili mobilitatea articulatiilor, aparatului musculo-ligamentar, eliminând disfunctiile identificate din respectivele structuri si restabileste mobilitatea lor.

Osteopatia va îndeparta pe lânga simptomele unei boli sau indispozitii, si va înlatura inclusiv cauza acelei boli.

 

Prin terapia alternativa în armonie cu medicina alopata, veti reusi sa aveti un stil de viata sanatos si fara griji.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.