Ghidul Serviciilor
Kinetic4All - Centru Recuperare Medicala Bucuresti
inapoi la firma 89 vizite
Poza Gimnastica de Intretinere
Foto

Pentru mentinerea in conditii optime a corpului uman, nu trebuie neglijate aspectele legate de sanatate si sport. Este un avertisment cu atat mai important cu cat lumea moderna aduce extrem de multe pericole si provocari: de la sedentarism si alimentatia necorespunzatoare pana la poluare si afectarea drastica a echilibrului proceselor vietii.

Exercitiile fizice vin ca un suport pentru viata de zi cu zi si sunt necesare pentru a pastra capacitatea organismului de a lupta cu diversele boli si afectiuni, ceea ce, intr-un sens mai larg, se incadreaza in categoria profilaxiei. De asemenea, o buna conditie fizica se pare ca influenteaza in mod direct si functiile cognitive – “Mens sana in corpore sano”(“O minte sanatoasa intr-un corp sanatos”).

Bunele practici in ce priveste alimentatia sanatoasa si ingrujirea corporala contribuie la mentinerea echilibrului functiilor corpului uman.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.