Ghidul Serviciilor
Kineto Ortoclinic - Cabinet Recuperare Medicala Si Remodelare Corporala
inapoi la firma 37 vizite
Poza Remodelare corporala
Foto

Scapa de celulita fibroasa, vergeturi, cicatrici cu cel mai revolutionar tratament cu unde acustice recunoscut si premiat la nivel mondial pentru rezultatele uimitoare.

Undele acustice sunt impulsuri de sunet foarte puternice non-focusate care produc vibratie în interiorul corpului. Energia a fost special conceputa pentru a evita orice deteriorare a pielii în timpul penetrarii în zona de tratament.

X-WAVE îmbunatateste fluxul sanguin, prin cresterea de noi vase capilare, cresterea microcirculatiei, alimentarea cu oxigen si cresterea ratei metabolice în zona afectata. Stimularea mecanica a sistemului vascular limfatic conduce la reducerea edemului si elimina lipidele din celulele adipoase subdermale. Impulsurile acustice induc proliferarea fibroblastelor. Acest proces conduce la crearea unei benzi noi, îngrosate, de colagen.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.