Ghidul Serviciilor
Kineto Art
inapoi la firma 51 vizite
Poza Masaj cu pietre vulcanice
Foto

Dupa ce sunt încalzite, rocile sunt unse cu diverse uleiuri terapeutice si sunt asezate pe corp, în diferite zone: spate, abdomen, piept, fata, palme, brate sau picioare.
În functie de zona corpului în care se efectueaza masajul, pietrele utilizate au dimensiuni diferite.
Piatra cel mai des folosita este bazaltul – o roca vulcanica neagra, bogata în fier si magneziu. Datorita nivelului ridicat de fier si magneziu, pietrele acumuleaza multa caldura pe care o disperseaza într-un timp îndelungat.
Principalul avantaj al acestei terapii este ca ne permite sa observam usor care sunt zonele în care corpul nu functioneaza în parametri optimi.
Daca într-o anumita zona pietrele pierd rapid caldura, înseamna ca acolo exista un dezechilibru de care trebuie sa tinem cont.
Un alt beneficiu al pietrelor calde este acela ca odata încalzita, pielea absoarbe mult mai bine uleiurile hidratante si terapeutice si în acelasi timp musculatura corpului este relaxata si pregatita pentru masaj.
Acestea si multe alte efecte sunt resimtite de la primele sedinte.
Calitatea somnului este mult îmbunatatita si astfel poti combate usor insomnia,
Sistemul imunitar este accelerat si întarit,
Activitatea rinichilor si a altor organe se îmbunatateste
Stresul si anxietatea sunt reduse,
Durerile sunt ameliorate rapid.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.