Ghidul Serviciilor
Kineto Art
inapoi la firma 51 vizite
Poza Terapie craniosacrala
Foto

Terapia CranioSacrala (TCS) este o forma naturala de medicina manuala, atat preventiva, cat si curativa, psihologica si emotionala, anatomica si somatica. TCS este o terapie delicata in care atingerea, palparea este folosita ca instrument de evaluare si tratament, si care are un impact pozitiv aproape asupra fiecarui sistem din corp; efectele cele mai puternice ale TCS sunt considerate a fi cele asupra functionarii sistemului nervos central, sistemului imunitar, sistemului endocrin, si asupra organelor interne via sistemul nervos autonom.

TCS ofera o cale unica de a percepe si influenta configuratia structurala a creierului in relatie cu arhitectura corpului si ofera accesul la interfata dintre corp, minte si emotii. Pentru aceia care subscriu la conceptia ca suntem un tot unitar, iar structura si functia merg impreuna si nu pot fi separate, influentandu-se si ajustandu-se una pe cealalta, aceasta reprezinta o oportunitate foarte mare.

O sedinta de terapie clasica dureaza in jur de 60 minute, timp in care pacientul sta intins pe masa de tratament complet imbracat, iar terapeutul aplica tehnici manuale, non-invazive, pe cap si pe corp. Utilizand o apasare foarte usoara, cam de 5 gr, terapeutul evalueaza sistemul craniosacral prin ascultarea Ritmului Craniosacral.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.