Ghidul Serviciilor
Kinetobebe, Centru De Recuperare Pediatrica Bucuresti
inapoi la firma 611 vizite
Poza Kinetoterapie copii
Foto

Cusca Rocher este folosita in special pentru recuperarea in afectiuni neurologice si postraumatice. Cusca de scripetoterapie ofera posibilitatea unei terapii prin mobilizarea articulatiilor si a coloanei vertebrale. Prin acest mijloc terapeutic se pot efectua miscari in toate cele 3 planuri cu rezistente diferite aplicate din directii diferite. Sistemele de scripeti permit anihilarea fortei gravitationale prin suspendari sau tractiuni antigravitationale. Rezistenta este usor de dozat si se adapteaza in functie de cerintele de moment ale procesului de recuperare. Practic prin acest mijloc se pot acoperi toate indicatiile terapiei prin miscare in diverse afectiuni ale sistemului osteoarticular, muscular si nervos. Avantaje ale scripetoterapiei:

Se poate diminua sau elimina efectul fortei gravitationale asupra aparatului locomotor Se poate regala cu precizie directia, sensul si valoarea fortei care actioneaza asupra segmentului corporal Rezistenta este constanta pe toata amplitudinea miscarii Rezistenta creste treptat prin adaugarea unor greutati suplimentare, ceea ce are un efect psihologic benefic asupra pacientului deoarece acesta isi constientizeaza progresul Scripetoterapia constituie un mijloc complex de recuperare medicala si are un loc bine determinat in tratamentul kinetoterapeutic. Pentru aplicarea scripetoterapiei se foloseste Cusca Rocher, scripeti, cordeline statice si saculeti cu nisip avand diferite greutati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.