Ghidul Serviciilor
Kinetobebe, Centru De Recuperare Pediatrica Bucuresti
inapoi la firma 611 vizite
Poza Kinetoterapie copii
Foto
Foto

Reprezintă una din cele mai eficiente metode kinetice în tratarea /corectarea ,atitudinilor vicioase de statica vertebrala , a Scoliozei și a boli Scheuermann. Aceasta metoda folosește respirația tridimensionala și contracția musculara pentru a corecta postura scoliotica și a obține o imagine corporala normala. Programul este strict personalizat și individual find stabilit în urma unui control la un Dr. specialist și a unei evaluării kinetice.

Obiectivele terapiei:

Reducerea gradului de scolioză, respectiv încetinirea sau stoparea progresării acestuia până la maturitatea osoasă; Dezvoltarea și stabilizarea senzaţiei de postură corectivă Creşterea capacităţii cardio-pulmonare Ameliorarea durerii Prevenirea proceselor degenerative ale diferitelor segmente (muşchi, articulaţii, zone intervertebrale) Îmbunătăţirea stării psihice si a aspectului estetic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.