Ghidul Serviciilor
Kinetomedica, Fizioterapie Bucuresti
inapoi la firma 1571 vizite
Poza Fizioterapie
Foto
Foto

Fizioterapie-cu aparatura de ultima generatie din gama BTL

Tratam afectiuni precum spondiloza cervicala, discopatie lombara, hernie de disc, tendinita, entorse, dureri musculare, atrofii musculare, pinteni calcaneeni, osteofite, gonartroza, coxartroza, scolioza, leziuni de menisc, fractura, luxatie, periartrita scapulohumerala (PSH), umar dureros, umar blocat etc.

Agenti naturali:crioterapie,termoterapie

Agenti artificiali:

-electroterapie (ultrasunet, curenti diadinamici, curenti interferentiali, laser, stimulare ruseasca, curenti rectangulari, TENS etc.);

-electrostimulare pentru slabire - pentru persoanele cu celulita strat profund si celulita strat superficial

Fizioterapia presupune utilizarea in scop terapeutic a agentilor fizici naturali sau artificiali. Fizioterapia este o metoda simpla, neinvaziva si lipsita de efecte adverse. Utilizam aparatura de o inalta tehnologie (ultima generatie a aparatelor de fizioterapie din gama BTL) asa cum este indicat sa se foloseasca in orice cabinet de fizioterapie din Bucuresti, ale caror efecte benefice se vor simti in mod cert odata cu desfasurarea tratamentului (ultrasunet, laser-terapie, c. diadinamici, c. interferentiali, c. trabert, stimulare ruseasca, TENS, c. rectangulari etc)

AGENTI FIZICI NATURALI - utilizati in fizioterapie

*Crioterapie se refera la utilizarea ghetii ("recelui" in general) in scop terapeutic, cu efect analgezic, antidureros etc.

*Termoterapie consta in utilizarea caldurii in scopuri terapeutice; de exemplu, utilizarea parafinei in afectiunile reumatice.

AGENTI FIZICI ARTIFICIALI - folositi in fizioterapie (curentul electric)

-Electroterapie (ultrasunet, curenti diadinamici, curenti intereferentiali, laser etc) este una din cele mai utilizate metode de fizioterapie cu ajutorul careia se pot trata o gama larga de afectiuni:

-durere (nevralgie, cefalee, mialgie, durere postoperatorie)

-afectiuni ortopedice (artrite, tendinite, contuzii, pinteni calcaneeni)

-afectiuni ale coloanei vertebrale (hernie de disc, discopatie lombara sau toracala, spondiloza cervicala, lombalgie)

-tratamentul edemelor, contracturi musculare

-afectiuni digestive (constipatie cronica)

-afectiuni ginecologice (dismenoree, etc.)

-Electrostimulare pentru slabit

» electrostimulare - celulita strat superficial» electrostimulare - celulita strat profund

Tratamentul de electrostimulare este complet sigur fara efecte secundare sau reactii adverse.Prin electrostimulare se actioneaza asupra fibrelor musculare care utilizeaza resursele tesutului adipos, arzand grasimile intr-un timp mult mai scurt decat prin exercitiile fizice obisnuite.Fizioterapia se desfasoara numai sub supraveghere medicala!Cabinetul Kinetomedica este un cabinet de fizioterapie din Bucuresti in care pacientii se simt in siguranta caci se lucreaza cu aparatura de inalta performanta.Cabinet Recuperare Kinetomedica - cabinet de fizioterapie din Bucurestiultrasunet, aparat de electrostimulare, laser, electroterapie, diadinamici, interferentiali, electrostimulare

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.