Ghidul Serviciilor
Alexandru Nicolescu, Kineto Trainer - Bucuresti
inapoi la firma 356 vizite
Poza Masaj
Foto
Foto
Foto

Masajul este efectuat încă din vremuri străvechi, China și India fiind considerate predecesoarele tehnicii masajului. Acesta a fost cunoscut că o activitate terapeutică, un mijloc de conservare și întărire a sănătății și de prelungire a tinereții.

Efectele masajului:

Tipuri de masaj

Mai este cunoscut și sub denumirea de masaj de recuperare, este unul dintre cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni. Este recomandat în cazurile de: coxartroză, gonartoza, hernie de disc, cifoză, dureri, spondiloză etc.

Aceasta terapie este alcatuita dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale si exercitii fizice complexe avand ca scop reabilitarea echilibrului, a simetriei si a functionalitatii organismului uman. Ea tratează nu numai oasele dislocate ci şi muşchii. Tehnica ei o constituie fricţionarea şi frământarea. Pe această bază terapia adaugă presarea verticală asupra unui punct, aceasta fiind caracteristica ei principală. Fricţiunea şi frământatul sunt însoţite de presare ca în masajul digital. Această metodă de presare-frământare are efect mai bun decât masajul digital. Ea poate relaxa complet muşchii şi ţesuturile conjunctive, restabili elasticitatea muşchilor, uşura îndreptarea oaselor dislocate şi asigura vindecarea. În plus, accelerează şi circulaţia sangvină şi metabolismul local. Această interacţiune constiuie de fapt tehnica miraculoasă a acestei terapii.

 

Preţuri masaj

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.