Ghidul Serviciilor
Kitchen Expert - Mobila Bucatarie La Comanda Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza BUCATARII MODERNE
Foto
Foto

Bucatariile contemporane ofera solutii de stocare fezabile pentru gospodariile moderne, în cazul în care spatiul chiar daca este mic, stilul si ergonomia sunt eficiente. Bucatariile moderne dau un aspect elegant, spatios si ordonat, cu finisaje calitative si proiectare de bun gust.

Acestea includ simetrie în bucatarie prin oferirea de forme artistice, bazate pe conceptul de colorat. Cele mai populare alegeri de culoare includ alb, negru, rosu, crem, capuccino, violet dar si nuante de albastru si verde neon, portocaliu si galben, etc.

O caracteristica interesanta este faptul ca aspectul si culoarea combo-urilor pot fi alese în functie de nuantele dominante din bucataria dumneavoastra. Accentul este pus pe proiectarea, personalizarea si potrivirea culorilor în loc de panouri ornate, în cazul bucatariilor clasice si neo-clasice. MDF-ul lucios, cu sau fara frezare tip mâner este o alegere buna pentru bucatariile moderne.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.