Ghidul Serviciilor
Klador Trust - Ferestre Si Usi Termopan Bucuresti
inapoi la firma 279 vizite
Poza Compartimentari HPL
Foto

Oferim accesorii moderne, durabile si estetice pentru grupuri sanitare HPL, compartimentari vestiare si accesorii (manere, cuiere, inchizatoare, balamale, picioare si console). Accesoriile sunt din plastic (negru, gri, alb) sau inox satinat. Ne straduim constant sa ne extindem portofoliul cu produse noi.

Oferim:

 

Accesoriile pentru toalete, wc, spa, dus din plastic se pot folosi atat pentru cabine din HPL, dar si pentru pal melaminat de 18mm.

Sunt rezistente atat mecanic cat si la atacul agentilor de curatare.

Placi HPL: materialul ideal pentru aplicatii in medii pretentioase: umede, chimice, cu trafic sporit, aer liber, etc, avand o rezistenta sporita la impact si zgarieturi, actiunea substantelor chimice, agenti microbiologici.

De la arhicunoscutele compartimentari de grupuri sanitare care se pot personaliza in culori si cu desene diferite, pana la fatade ventilate. Mobilier pentru centre comerciale, scoli, laboratoare, locuri de joaca, transport in comun, etc.

Grupuri sanitare, compartimentari pisoare si cabine de dus care vin cu urmatoarele dotari:

Avantaje

 

Oferim garantie pentru produsele si serviciile comercializate.

 

Placi HPL compact (high pressure laminate)

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.