Se apropie ziua de nastere, ziua de nume, pastele, revelionul, sau aveti un eveniment de orice fel, platourile reci sau calde sant varianta ideala economisind timp si energie.
Platourile contin mici gustari concepute in functie de tipul evenimentului, tinand cont de armonia gusturilor si culorilor.
Este varianta ideala pentru buna dispozitie a invitatilor dvs.
Platou Aperitiv: RECE Platou aperitiv 1: RECE
Contine:
1 Tartine aperitiv cu pasta fina de ou si creveti
2 Canape cu pate de ton si feliuta de castravete
3 cosulet aperitv cu crema fina de branza si somon fume(2 buc)
4 Toast cu crema de unt, sunca de pui si rosii cherry (2 buc)
5 Canapes cu triunghi de branza gorgonzola si strugure
6 Canapes cu salata de telina si pui
Platou aperitiv 2: RECE
Contine:
1 Canapes cu pastrama din piept de pui
2 Tartine cu crema de unt jambon si mozzarella
3 Canapes cu somon fume si ou de prepelita
4 Rulada crepes cu crema de branza bacon si spanac
5 Tartina cu hering afumat si lamaie
6 Tartina cu crema de branza si muschi file
7 Canape cu crema de unt branza Brie si struguri
8 Tartina cu crema fina de branza cu ierburi si rosii uscate
9 Cosulet aperitiv cu salata de cruditati si ierburi aromate
Platou aperitiv 3: Traditonal romanesc
Contine:
1 Salam de Sibiu
2 Cascaval
3 Chiftelute de pui
4 Oua umplute
5 Rulada de pui cu ardei
6 Rulouri de sunca cu salata de cruditati
7 Rulouri sunca cu crema de branza
8 Barcuta ardei cu crema fina de branza
9 Muschi file
10 Sunca de Praga