Ghidul Serviciilor
Kleemann Lift.ro
inapoi la firma 2658 vizite
Poza Solutii Modernizare lifturi
Foto

Inlocuirea Cabinei Inlocuirea cabinei existente cu una noua. Alegerea se poate face din gama completa a cabinelor Kleemann. Refacerea Cabinei Inlocuirea finisajelor interioare cabinei existente (peretii sale ) cu panouri noi (panouri split) si (sau) plafoane-podele. Inlocuirea sistemului de intercomunicatii din cabina. Montarea de dispozitive de intercomunicatii autonome, fie pe panoul de comanda COP (numai daca este inlocuit), sau in interiorul cabinei. Dispozitivul este correspondent cu norma ΕΝ 81-28. Conexiunile cu reteaua de telefonie este necesara pentru functionarea acestui dispozitiv.

Lumina de urgenta GR-312 Modernizare a luminii de urgenta in cabina. Dispozitivul poate fi adaptat fie pe perete, fie pe plafon. Inlocuire a luminii de urgenta impreuna cu inlocuirea COP Inlocuirea panoului de comanda existent COP cu unul nou, care sa includa si lumina de urgenta. Adaptarea usii BUS la cabina existenta

Pe cabina existenta poate fi adaptata o noua usa BUS, model G3. Usa BUS poate fi plasata pa cabina existenta, cu o latime de 60 la 100 mm. Inn cazul in care panoul usii BUS acopera panoul de comanda COP, se poate adapta o usa asimetrica BUS cu panouri diferite. Adaptarea Usii Automate de Cabina Adaptarea unei usi automate de cabina (cu o deschidere de la 600 la1100mm) poate fi facuta cu succes, atunci cand se inlocuieste cabina existenta cu una noua. Inlocuirea usilor de iesire cu unele noi, semi-automate Inlocuirea usilor de iesire, cu unele noi, cu cadru cu o latime de 75mm si o deschidere de 600mm. Instalarea de noi usi automate de iesire Inlocuirea usilor cu unele noi, automate, pe cadru cu latime de 75mm si o deschidere de 600mm. Inchiderile de blocare a usilor de iesire

Inlocuirea inchizatoarelor existente cu unele noi, care includ o pre-blocare (verificare mecanica a pozitiei de blocare ) in conformitate cu standardele 81-1/2.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.