Ghidul Serviciilor
Kleemann Lift.ro
inapoi la firma 2658 vizite
Poza Lifturi Fara camera masinii
Foto

ATLAS este solutia de ridicare ideala, fara camera de masina, pentru sarcoini nominale de pana la 2500Kg. Este echipat cu un motor fara cutie de viteze, fabricat de ZIEHL-ABEGG, o companie foarte renumita in domeniu. Toate componentele ascensorului au fost proiectate astfel incat sa combine o usoara instalare cu o performanta si un randament maxime, dar si un nivel redus de zgomot de functionare a masinii fara cutie de viteze. Viteza ATLAS poate atinge 1,6m/sec si poate satisface nevoile unei cladiri multietajate cu trafic mare, cu o capacitate de transport de pana la 33 de persoane. KLEEMANN a proiectat intreaga serie ATLAS cu cable 2:1 pen tru sarcini de pana la 2500Kg. Acest ascensor, fara angrenaj, asigura izolatia antivibratii a cabinei, permitand senzatia de ridicare lina, pe langa care are si garantia tehnica a marcii KLEEMANN.

AVANTAJELE ATLAS:

In constructii speciale, KLEEMANN va ofera varianta cu cable 1:1. Solutia este ideala atunci cand cererea mai cuprinde :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.