Ghidul Serviciilor
Kleemann Lift.ro
inapoi la firma 2658 vizite
Poza Lifturi numai pentru marfa
Foto

Platforme tip foarfece pentru mărfuri Platformele individuale tip foarfece pentru mărfuri de la KLEEMANN sunt proiectate conform Directivei Uniunii Europene pentru maşini 2006/42/EC şi corespund tuturor cerinţelor din standardul ΕΝ15.70 şi din proiectul de standard prEΝ81-31. Acestea sunt destinate transportului vertical al mărfurilor între două nivele. Platformele tip foarfece reprezintă o soluţie fiabilă pentru instalaţii industriale şi comerciale, necesitând un spaţiu minim. Caracteristici / Beneficii:

Platforme tip foarfece pentru vehicule Platformele de ridicare tip foarfece pentru vehicule de la KLEEMANN sunt proiectate conform Directivei Uniunii Europene pentru maşini 2006/42/EC. Acestea sunt folosite pentru transportul vertical al vehiculelor între două nivele (cursă maximă 3,9 m) acolo unde nu este posibilă construcţia unei rampe din beton sau a unui lift pentru autovehicule. Transportul vehiculului şi şoferului se realizează în condiţii de siguranţă şi fiabilitate, ocupându-se un spaţiu minim în clădire. Caracteristici / Beneficii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.