Ghidul Serviciilor
Klg Europe Logistics - Transport Rutier, Aerian, Maritim Si Feroviar, Bolintin Deal / Giurgiu
inapoi la firma 1021 vizite
Poza Transport grupaj LTL si FTL
Foto

Transporturi zilnice catre diferite tari europene.Indiferent de dimensiunea expedierii dvs., ne asiguram ca va ajunge la destinatia corecta, în buna ordine si conform celor convenite.Pentru un transport eficient, oferim grupaj, LTL (mai putin decât încarcatura camionului) sau FTL (încarcare completa a camionului). Aranjam distributia completa pentru dvs., inclusiv vamuirea.

GROUPAJ / LTL Nu exista încarcatura completa de containere sau camioane? Reteaua noastra de distributie cuprinzatoare ne permite sa livram cel mai bun transport la un raport bun calitate-pret. Reteaua noastra extinsa asigura întotdeauna o solutie adecvata. La urma urmei, asiguram transport zilnic catre si din toate tarile europene. Stim, de asemenea, cum sa combinam în mod optim livrarile dvs. LTL. Beneficiile tale? Costuri mai mici, timpi de transport scurti, livrarea calitativa si fiabila a bunurilor dvs.FTLPe lânga serviciile de grupaj si LTL, oferim si transport de înalta calitate pentru încarcaturi complete. Combinând propria noastra flota si cooperarea noastra cu parteneri strategici, suntem capabili sa va îndeplinim toate volumele, dorintele si cerintele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.