Ghidul Serviciilor
Kodis Info
inapoi la firma 5258 vizite
Poza Etichete si riboane
Foto

Fondat in 1922, grupul ARMOR a devenit in ziua de azi producatorul numarul 1 in Europa de consumabile pentru imprimare digitala. Tiparirea prin transfer termic presupune, dincolo de calitatea tipariturii propriu-zise, si un standard ridicat de protectie a capului de tiparire. Aceasta protectie se realizeaza prin producrea riboanelor intr-un mediu purificat si prin utilizarea unui strat suplimentar de protectie.

 

Utilizarea unor riboane de slaba calitate va duce la reducerea duratei de utilizare a capului termic de tiparire. In imagine este prezentata structura unui ribon ARMOR. Stratul protectiv are rolul de a proteja capul de tiparire in contact cu suportul de poliester.Consumabilele neinsotite de un certificat de calitate nu au acest strat protector, iar utilizarea lor va duce la o durata de viata foarte scurta pentru imprimanta Dvs.

ARMOR ofera la cel mai mic pret de pe piata din Romania, riboane de diverse tipuri:

Plaja de dimensiuni este destul de cuprinzatoare, incepand de la latimi de 30 mm si pana la 110 mm, cu lungimi de pana la 450m. Calitatea este asigurata de renumele producatorului (ARMOR - producatorul Nr.1 in Europa), riboanele fiind, in acelasi timp, compatibile cu toate marcile importante de imprimante:TSC,ZEBRA - ELTRON,TEC, INTERMEC, SATO, DATAMAX.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.