Ghidul Serviciilor
Kom Doors Tehnic - Usi Industriale, Usi De Garaj, Automatizari Porti, Sibiu
inapoi la firma 1385 vizite
Poza Usi rulou
Foto

Profil sandwich pentru mai multa stabilitate.Ruloul plan, din sleturi articulate, modern, din profile cu pereti dubli izolati termic cu spuma poliuretanica. Aceasta constructie din profile are robustete si o durata lunga de viata.

Foarte robust din otel.Executia grea din tabla de otel galvanizata imprumuta usii robustete si mare rezistenta.Valoroasa si varianta din aluminiuPuteti alege intre doua suprafete1. Aluminiu laminat stucco pe ambele parti:Aceasta textura face elementele articulate mai putin sensibile la influentele meteorologice. Micile zgarieturi nu se observa.2. Aluminiu vopsit:Aceasta vopsire valoroasa pe ambele parti este o protectie de lunga durata impotriva intemperiilor si este intarita suplimentar cu lacul de protectie cu particule de poliamid aplicat. Acesta diminueaza uzura si micsoreaza zgomotele din glisare. Suprafetele interioara si exterioara, sunt vopsite gri alb (echivalent RAL 9002), alb aluminiu (echivalent RAL 9006) si NCS la cerere. Mecanism de actionare si comanda cu accesorii standard.In functie de marimea usii se livreaza HR 116 cu actionare alimentata prin stecher care, la cerere, poate fi echipata cu sistem ZAK sau cu lant pentru deschiderea de urgenta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.