Ghidul Serviciilor
Konecranes
inapoi la firma 1145 vizite
Poza Macarale de manipulare a containerelor
Foto

Noi mutăm containere

Konecranes este un important jucător mondial în domeniul proiectării, producţiei, livrării şi operaţiilor de service pentru echipamentele de manipulare a containerelor. Macaralele portal de transbordare navă-cheu, macaralele portal cu roţi cu anvelope din cauciuc, macarale portal pe şine şi macaralele de stivuire automată sunt produse de clasă mondială. Macaralele noastre pentru containere şi transportoarele de containere sunt utilizate pe scară largă în porturi, terminale intermodale şi şantiere din întreaga lume.

Lider în inovaţie în domeniul manipulării containerelor

Fiecare produs de manipulare Konecranes este prevăzut cu o tehnologie inovatoare, de natură să îmbunătăţească eficienţa, bazată pe propriile noastre platforme cu tehnologie modulară. Produsele noastre de poziţionare a containerelor asigură integrarea funcţiilor întregii dumneavoastră flote, pentru maximizarea performanţelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.