Ghidul Serviciilor
Konecranes
inapoi la firma 1145 vizite
Poza Macarale de manipulare a containerelor
Foto

Avantaje care se adună

Mutarea şi stivuirea automată a containerelor reprezintă următorul pas în evoluţia tehnologiei macaralelor pentru containere, care a început cu transportul conteinerizat în anii ’60. Macaralele automate pe şine (ASC) de la Konecranes oferă avantaje semnificative într-un domeniu tot mai automatizat. Multe dintre ASC-urile noastre pot fi acţionate de la distanţă de către un singur macaragist, de exemplu, mărind semnificativ productivitatea macaragistului.

Macara pentru containere - Inspirată de experiență

Designul macaralelor Konecranes ASC s-a bazat pe situaţiile din şantier şi de pe calea ferată, care reprezintă realitatea zilnică în porturile din întreaga lume şi care au fost incluse în tehnologia cu valoare demonstrată a podurilor rulante cu pneuri de cauciuc. ASC-urile Konecranes sunt special construite pentru condiţiile şi practicile de lucru reale din şantier şi de pe calea ferată. Structura uşoară şi inteligentă a acestora, în combinaţie cu controlul activ al sarcinii (ALC) şi cu poziţionarea integrată asigură o stivuire rapidă şi precisă a containerelor, într-o gamă variată de condiţii reale din întreaga lume.

Furnizarea unei soluţii complete

Konecranes poate asigura o soluţie ASC completă, cu valoare demonstrată în teren, pentru operaţiile de pe şantier, de la proiectarea echipamentelor la livrarea produsului. ASC-urile noastre prezintă o structură modulară, mărind eficienţa asamblării la locul de montaj. Ne asigurăm ca toate fazele de livrare să fie simplificate, pentru ca utilizarea macaralei să înceapă la timp, conform planului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.